Geldteruggarantie

GELDTERUGGARANTIE

Voor pakketreizen en hotel only boekingen die vertrek vanaf 1 april 2021, geldt een geldteruggarantie. Dit is een nieuwe regeling van Saffier Vakantie. Indien uw reis naar aanleiding van een besluit genomen door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken moet worden geannuleerd vanwege een negatief reisadvies omtrent het coronavirus (code oranje of code rood), ontvangt u het door u betaalde bedrag terug. Als ongeveer tien dagen voor vertrek code oranje of code rood geldt voor uw bestemming, kunt u kosteloos omboeken tegen de dan geldende websiteprijs of kunt u gebruik maken van de geldteruggarantie. De geldteruggarantie houdt in dat u geen waardebon zal ontvangen. Binnen twee weken na de annulering van uw reis zullen wij het bedrag terugstorten naar uw bankrekening. Dit bedrag is exclusief extra gemaakte kosten en verzekeringen.

Indien u de reis echter zelf besluit te annuleren, zullen de reguliere annuleringskosten van toepassing zijn. 

De geldteruggarantie geldt niet voor losse vliegtickets en zelf samenstellen (dynamic packages).
 

Korting
Wij willen u informeren dat wij op dit moment hoge vroegboekkortingen en een aantal acties voor verschillende hotels hebben.
Voor meer informatie over de beschikbaarheid en de huidige kortingen kunt u de pagina van uw favoriete hotel op onze website raadplegen. https://www.saffiervakantie.nl