Over Ons

Saffier Vakantie Informatie:

U kunt uw vakantie bij Saffier Vakantie online boeken. Uiteraard zijn wij aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds. Verder werken wij samen met Allianz Global Assistance als verzekeringsmaatschappij.

Met Saffier Vakantie bent u onbezorgd op vakantie. Alles is goed geregeld en wij bieden u altijd  een voordelige prijs! Een goede prijs/kwaliteit verhouding vinden wij heel belangrijk. Saffier Vakantie kiest  al jarenlang accommodaties waarvan de klanten enthousiast terugkomen. Service verlenen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen niet ten koste van alles de goedkoopste zijn; het gaat tenslotte om uw vakantie. Wij zijn  een direct-seller die vakanties direct verkoopt aan de consument via www.saffiervakantie.nl en niet via een reisbureau.

 

Saffier Vakantieis een zonvakantie-specialist. Wij organiseren voordelige en volledig vezorgde zonvakanties. U kunt kiezen uit een groot aantal bestemingen aan de Turkse Riviera zoals Kemer, Antalya, Belek, Side, Alanya en de Egeische kust zoals Bodrum, Didim, Marmaris, Fethiye, Kusadasi, Gumuldur. Ook een stedentrip naar Istanbul, de mystieke metropool van Turkije, diverse rondreizen en blue cruises maken deel uit van ons programma.

Een heerlijke zonvakantie naar het mystieke Egypte behoort ook tot de mogeljkheden, zoals bijvoorbeeld Hurghada en Sharm el Sheikh, waar u ook duiken en snorkelen in de azuur blauwe Rode Zee.

In Griekenland/Kreta kunt u kiezen uit de fantastische bestemmingen Chersonissos, Rethymnon en Agios Nikolaos.

In Bulgarije kunt u genieten van de Bulgaarse Zwarte Zee met als bestemmingen Sunny Beach en Nessebar.

Aan de Middellandse zee in Tunesië kunt u verblijven in Sousse, Hammamet, Monastir en Port El Kantaoui. Tunesië wordt ook wel de parel van Afrika genoemd.

Bij Saffier Vakantieis het ook mogelijk om groepsreizen met speciale groepskortingen te boeken. Tevens kunt u bij ons terecht als u alleen een hotelaccomodatie wenst te boeken.

Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn bij speciale a la carte reizen.

Saffier Vakantiewerkt in Turkije, Egypte, Griekenland, Bulgarije en Tunesie, met gerenommeerde internationale lokale agenten gevestigd in  o.a. Antalya, Bodrum, Kusadasi, Marmaris, Istanbul- Hurghada, Sharm el Sheikh, Kreta, Sunny Beach, Sousse, Hammamet, Monastir, en Port El Kantaoui.

Zij hebben jarenlange ervaring, vormen een professioneel team en staan garant voor een fantastische en zorgeloos verblijf op uw vakantiebestemming.

   

 

Zekerheden

Aangesloten bij:

ANVR               : 05193

SGR                 : 3568

KvK                  : 55114350 

BTW                :  NL851571372B01

Calamiteitenfonds 

 

ANVR – Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen
De ANVR reisvoorwaarden zijn van toepassing op reizen die bestaan uit tenminste vervoer en verblijf. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover.

Voor meer Informatie kijkt u op:

www.anvr.nl

 

“Stichting Garantiefonds Reisgelden

“Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Saffier Vakantie B.V. KvK nummer 55114350 is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.”

 

meer info over SGR

 

 

 

“Calamiteitenfonds

 

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen  op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

-       (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit

niet of niet volledig kunnen uitvoeren;

-       de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.”

 

Onder de calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

 

Hieronder is een link opgenomen naar de garantieregeling van het Calamiteitenfonds:

Click op het logo van het Calamiteitenfonds voor meer informatie:

 

www.calamiteitenfonds.nl

  

Reisverzekering :
De reisverzekering die u via Saffier Vakantieafsluit, wordt ondergebracht bij Allianz Global Assistance Reisverzekeringen. Uw boekingsnummer is uw Allianz Global Assistance-polisnummer. Voor meer informatie kunt u verder kijken op

 

Annuleringsverzekering
Voor de annuleringsverzekering die u afsluit via Saffier Vakantieis ook uw boekingsnummer uw Allianz Global Assistance-polisnummer. Voor meer informatie kunt u verder kijken op

 

www.allianz-assistance.